Tgrt Haber
29 Mart 2024 22:54 - Güncelleme : 29 Mart 2024 23:05

Küçükçekmece'de komşu kavgasında silahlar konuştu!

Küçükçekmece'de İnönü Mahallesi'nde komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Küçükçekmece’de komşular arasında silahlı kavga çıktı. Terkos Sokak'ta ikamet eden komşular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesi sonucu silahların konuştuğu kavgada bir kişi vurularak yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kavgaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR!

Edinilen bilgilere göre, kavgadan sonra bazı şahısların olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadeleri de alınıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...