Tgrt Haber
07 Eylül 2023 11:07 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 11:29

Nazlı Ece Akil’in ölüm sebebi belli oldu: Doğum günü detayı yürek burktu

Evinde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki Nazlı Ece Akil’in ölüm sebebi belli oldu. Bir hafta önce doğum gününü kutladığı öğrenilen Akil'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sakarya,Kalp krizi,Genç kız

Sakarya Üniversitesi’nde okuyan 20 yaşındaki Nazlı Ece Akil’den bir süredir haber alamayan arkadaşları, genç kızın evine gittiklerinde acı manzara ile karşılaşmışlardı...

Akil’i yerde hareketsiz şekilde bulan arkadaşları hemen durumu ekiplere bildirmiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri de genç kızın hayatını kaybettiği tespit etmişti...

Genç kızın ölümünün ardından oluşan 'soru işaretleri' yapılan otopsinin ardından ortadan kalktı. Yapılan otopside, Nazlı Ece Akil’in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tespit edildi.

İLAÇ KULLANDIĞI VE PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bir hafta önce doğum günü olduğu öğrenilen genç kızın aynı zamanda hormonal bozukluk sebebiyle ilaç kullandığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Genç kızın cenazesi Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...