Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 08:42 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 09:29

Son dakika: Siirt'te 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından müştereken başlatılan, Eren Abluka-27 operasyonu kapsamında 2 terörist silahı ile etkisiz hale getirildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Son dakika: Siirt'te 2 terörist öldürüldü
terörist,siirt,operasyon

Terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Emniyet ve Jandarma tarafından yapılan ortak operasyonda Siirt'te iki terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda Eren Abluka-27 Operasyonu kapsamında Siirt'in Pervari ilçesinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından müştereken başlatılan, J-SİHA ve P-İHA destekli olarak icra edilen Eren Abluka-27 operasyonunda Pervari ilçesi kırsalında 2 bölücü örgüt mensubunun M-16 silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Öte yandan, bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...