Tgrt Haber
07 Eylül 2023 09:00 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 10:36

Silahlı çetenin atmayı unuttuğu el bombası araçta patladı! O anlar kamerada

Ekvador'da bir evdeki doğum günü partisine silahlı saldırıda bulunan 6 kişiden 4'ü kaçmaya çalıştıkları araçta unuttukları el bombasının patlaması sonucu öldü. 2 saldırgan ise ağır yaralandı.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, extra.ec
,El bombası

Güney Amerika ülkesi Ekvador'un kuzeyinde, bir eve silahlı saldırıda bulunan 6 kişiden 4'ü kaçmaya çalıştıkları araçta unuttukları el bombasının patlaması sonucu öldü, 2'si kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre ülkenin Santo Domingo de los Tsachilas eyaletinde bir eve silahlı saldırıda bulunan 6 kişi, olay yerinden kaçtıkları arabada el bombasını atmayı unuttu.

100 METRE SONRA İNFİLAK ETTİ

Unutulan el bombası yaklaşık 100 metre ilerleyen araçta infilak etti. Patlama nedeniyle 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Exstra.ec'de yer alan haberde, güvenlik kamera kayıtlarında, bir eve ateş eden silahlı kişilerin bir süre sonra araca bindiği ancak 100 metre kadar ilerledikten sonra arabanın patladığı görülüyor. Ekvador basınında çıkan haberlerde, olayın 4 Eylül'de yaşandığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı, extra.ec
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...