Tgrt Haber
07 Eylül 2023 08:58 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 09:08

THY uçağında 'deport yolcu' krizi: Pilot acil iniş istedi

Douala seferini yapan THY uçağında 'deport yolcu' krizi yaşandı. Türkiye’den deport edilen yolcu uçakta olay çıkarınca, pilot güvenlik sebebiyle Malta Havalimanı’na iniş yaptı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
THY uçağında 'deport yolcu' krizi: Pilot acil iniş istedi
THY,Uçak,İstanbul

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK-667 sefer sayılı Boeing 737 MAX uçağı Kamerun’un Douala seferini yapmak üzere dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan gökyüzüne havalandı.

Uçağın kalkışından kısa bir süre sonra Türkiye’den deport edilen bir yolcu uçakta olay çıkardı. İlk önce diğer yolcularla, sonra da kabin ekibiyle tartışan deport yolcu, krize neden oldu.

PİLOT ACİL İNİŞ İSTEDİ

Deport yolcunun taşkınlık çıkarması üzerine kabin ekibi durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

Deport yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokması nedeniyle pilot, Malta Uluslararası Havalimanı hava trafik kontrol kulesiyle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. THY uçağı yerel saatle saat 18.30’da havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...