Tgrt Haber
28 Şubat 2024 09:32 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 09:44

Hollywood dedikoducu doluymuş... Dune 2'de yıldız isim neden gizlendi?

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune 2) filminin yönetmeni Denis Villeneuve, yıldız ismi neden gizlediklerini anlattı. Villeneuve, "Hayranlar için saklamak istediğim bir hediye gibiydi" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant
Film,Yönetmen

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune 2) filmi 1 Mart Cuma günü vizyona girecek. Sinema severlerin heyecanla beklediği filmin  yönetmeni Denis Villeneuve, Hollywood Reporter'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Villeneuve, Anya Taylor-Joy'un Alia Atreides rolünün neden gizli tutulduğunu açıkladı.

Villeneuve ve film ekibi, Hollywood'un "dedikodu" doğasından dolayı Taylor-Joy'un rolünü gizlemeyi tercih etti. Kanadalı yönetmen, alınan bu kararı izleyicilere sürpriz yapmak için aldıklarını söyledi.

İstediklerini de aldıklarını vurgulayan Villeneuve, Anya'yla süper gizlilik altında çekim yapmak için Afrika'ya gittiklerini söyledi. Bir şeyin sonuna kadar sürpriz olarak tutma fikrini çok sevdiğini aktaran Villeneuve, "Hayranlar için saklamak istediğim bir hediye gibiydi" dedi.

Hollywood dedikoducu doluymuş... Dune 2'de yıldız isim neden gizlendi? - 1. Resim

HEP SAKLANMIŞTI...

Öte yandan bazı haberlerde Alia'nın kitaplardaki karakterinin filme uyarlanacağı ima edilmiş ancak kimin canlandıracağı belirtilmemişti.  Villeneuve, daha önce Geliş (Arrival) ve Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (Blade Runner 2049) gibi filmlere imza atmıştı.

Hollywood dedikoducu doluymuş... Dune 2'de yıldız isim neden gizlendi? - 2. Resim

KADRO YILDIZLARLA DOLU

Ayrıca filmin ana oyuncu kadrosunda, Anya Taylor-Joy'un yanı sıra Timothée Chalamet, Zendaya, Christopher Walken, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Josh Brolin ve Javier Bardem bulunuyor.

Kaynak: Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...