Tgrt Haber
28 Aralık 2021 13:55

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un yıldızı Tom Holland açtı ağzını yumdu gözünü: Nasıl bir şey olduğunu bilmiyor

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) vizyona girdiği gibi küresel gişede 1 milyar dolarlık hasılat elde etti. Örümcek Adam’ın yıldızı Tom Holland, bu başarıya rağmen duyduğu bir eleştiriye katlanamayıp açtı ağızını yumdu gözünü.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un yıldızı Tom Holland açtı ağzını yumdu gözünü: Nasıl bir şey olduğunu bilmiyor
Örümcek Adam,Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok,Tom Holland,Sinema

Örümcek Adam ve Marvel evreni hayranlarının uzun süredir beklediği film Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık’ta vizyona girdi. Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı film izleyiciden tam not aldı. Film, corona virüs pandemisinin başlamasından bu yana küresel gişede 1 milyar dolarlık hasılat rakamını yakalayan ilk film oldu.

'ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ YOK' SİNEMA TARİHİNE GEÇTİ

Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures tarafından dağıtılan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 2021 yılının en çok hasılat elde eden filmi olarak sinema tarihine geçti.
Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, Türkiye’de tüm zamanların en iyi ikinci açılışına imza atan film oldu. Birinci yapım ise Avengers: Endgame olmuştu.

Çizgi romanlardan beyaz perdeye uyarlanan filmler dünyada çok fazla olumlu eleştiri alırken 2019 yılında çizgi roman uyarlamalarının ‘Sinema olmadığını’ söyleyerek onları tema parkı gezintileriyle karşılaştıran yönetmen Martin Scorsese, Marvel hayranları tarafından adeta linç edilmişti.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un yıldızı Tom Holland açtı ağzını yumdu gözünü: Nasıl bir şey olduğunu bilmiyor
(Tom Holland, Martin Scorsese’ın eleştirilerine cevap vermeden duramadı ve açtı ağzını yumdu gözünü)

The Hollywood Reporter'a konuşan Oscar'a aday gösterilen Örümcek Adam’ın yıldızı Tom Holland, Martin Scorsese’ın eleştirilerine cevap vermeden duramadı ve açtı ağzını yumdu gözünü. Scorsese’ye ‘Marvel filmi yapmak ister miydiniz?’ diye sorulduğunda cevap vermeyeceğini belirten Tom Holland (Örümcek Adam), “Bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyor çünkü hiç Marvel filmi çekmedi” dedi.

"TEK FARK BİRİN DİĞERİNDE DAHA PAHALI"

Marvel filmlerinde de Oscar dünyasında da konuşaln filmlerde de rol aldığını belirten Holland, “Gerçekten tek fark birinin diğerinden çok daha pahalı olması” ifadelerini kullandı.

Martin Scorsese’ın eleştirilerine karşı çok net cevap veren Tom Holland, “Ama karakteri incelediğim biçim, yönetmenin hikaye örgüsünü ve karakterleri çizme şekli, hepsi aynı, sadece farklı bir ölçekte yapılıyor. Bu yüzden onların gerçek sanat olduğunu düşünüyorum” dedi.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un yıldızı Tom Holland açtı ağzını yumdu gözünü: Nasıl bir şey olduğunu bilmiyor
(Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile birlikte bir Spider-Man Whatsapp grupları olduğunu söylemişti)

Öte yandan gerçekleştirdiği bir röportaj sırasında Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile birlikte bir Spider-Man Whatsapp grupları olduğunu söylemişti. Tom Holland SpiderMan No Way Home ‘da (Eve Dönüş Yok) Tobey Maguire ile çalışmak üzerine açıklamalarda bulunmuştu. Holland, Maguire'nin geri döndüğü içinde çok heyecanlı olduğunu ve bu filmin çok şey ifade ettiğini belirtmişti.

ESKİ ÖRÜMCEKTEN YENİ ÖRÜMCEĞE JEST

Sony Pictures tarafından çekilen ilk Örümcek Adam serisinin yıldızı Tobey Maguire, Gala gecesine ve filmin diğer etkinliklerine çağırılmasına rağmen gitmemesini şu şekilde açıkladı: Ben kendi döneminde Örüncek Adam'ın avantajlarını sonuna kadar yaşadım, sıra Tom'da. Bu onun eseri. Beni arıyorsanız Tom'a bakmanız yeterli"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...