Tgrt Haber
15 Temmuz 2023 21:42 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 11:30

Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de

Piyasaya çıktığı andan itibaren gözleri üzerine çeviren Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'ye giriş yaptı. Tiggo 7 Pro 360 derece görüş sistemi, otomatik açılan bagaj kapısı ve açılabilir cam tavanıyla konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. İşte Tiggo 7 Pro'nin özellikleri.

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT HABER
Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de
,otomobil,

Küreselleşme stratejisi kapsamında Mart ayında Türkiye pazarına giriş yapan Chery, 20 yılı aşkın geliştirme sürecinin ardından, 80'den fazla ülkedeki satış ve satış sonrası hizmet ağıyla 10 milyonu aşkın müşterisinehizmet veriyor. 

Markanın en başarılı SUV modelleri arasında bulunan Chery Tiggo 7 Pro, Nisan ayında Türkiye'de satışa sunuldu. Lüks ve konforlu tasarımıyla, kullanıcıların bir numaralı tercihlerinden biri olan Tiggo ailesi; anahtarsız çalıştırma, geri görüş kamerası, hafızalı sürücü koltuğu gibi birçok premium işleviyle, en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için özenle tasarlandı.

TİGGO 7 PRO, T1X PLATFORMU ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ

Güven veren tasarım detaylarıyla dinamik ve modern bir görünüme sahip olan Tiggo 7 Pro, T1X platformu sayesinde hem ön hem de arka tarafta daha iyi diz ve baş mesafesi sunarken, 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminibir araya getiriyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız

9 SANİYEDE 100 KM HIZ

Otomobildeki güçlü 1.6 TGDI motor, 183HP güç / 275Nm tork üretirken, aynı zamanda aracın sadece 9.2 saniye gibi kısa bir sürede  0-100km/sa hızlanmasını sağlıyor. Ayrıca 8.6L/100km ortalama yakıt tüketimine sahip olan Tiggo 7 Pro, 8 inç LCD dokunmatik ekranı ve sürücü odaklı, zengin kişiselleştirme seçeneklerine sahip 12,3 inç gösterge paneliyle kullanıcılara araç içerisinde son derece geniş bir ekranda işlem yapabilme özgürlüğü tanıyor.

Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de

Üstün konfor ve çoğu rakibine fark atan teknolojilere sahip olan Tiggo 7 Pro, geniş ve açılabilir cam tavanı ile daha ferah ve serin bir yolculuk deneyimi sunmasının yanı sıra, elektrikli, ısıtlmalı ve otomatik katlanabilir yan aynaları sayesinde yolculuk esnasında sürücülerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor.

7 farklı renk seçeneği ile modunuza göre dilediğiniz gibi aydınlatabileceğiniz Tiggo 7 Pro, 18 inç büyüklüğündeki elmas kesim ve çift renk detaylara sahip jantlarıyla güvenli sürüş deneyiminden ödün vermezken, şıklığını da korumayı ihmal etmiyor. Ayrıca ısıtma özelliğine sahip iç koltuklar ile kış aylarında konforlu bir yolculuk deneyimi yaşarken, çift bölgeli otomatik klima özelliği sayesinde de kabin havalandırmasını hem sürücü hem de yolcular için bağımsız şekilde ayarlayabilirsiniz.

10.25 inçlik yüksek çözünürlüklü ve dokunmatik hassasiyete sahip multimedya ünitesiyle kablosuz CarPlay ve Android Auto'nun keyfini sürerken, daha fazla konfor ve kolaylık için geliştirilen 360 derece görüş sistemiyle manevranız sırasında geniş görüş açısına sahip olabilirsiniz.

OTOMATİK AÇILAN BAGAJ KAPAĞIYLA KONTROL SİZDE

Kılınızı dahi kıpırdatmadan bagaj kapağını açabilir, aynı şekilde bagajın iç kısmında bulunan "otomatik kapatma" tuşuyla da otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. Kablosuz şarj özelliğiyle, ihtiyaç duyduğunuz anda yardımınıza koşan Tiggo 7 Pro, yaya ve bisiklet tanıma hassasiyetine sahip aktif acil durumu freni ile tehlike anında otomatik olarak fren yapabiliyor.

Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de

Seyir halindeyken kör noktada kalan araçları algılayan Kör Nokta Uyarı Sistemi, sürücüyü olası bir çarpışma tehlikesine karşı ikaz ışığıyla uyarırken, otomatik kısa ve uzun far geçiş teknolojisi de aracın güvenliğini pekiştiriyor.

4500 mm uzunluğa, 1842 mm genişliğe, 1746 mm yüksekliğe ve 2670 mm aks mesafesine sahip olan Tiggo 7 Pro'nun yerden yüksekliği ise 210 mm olarak ölçülüyor. Otomobilin ön bölümünde bulunan, krom detaylara sahip altıgen panjuru ve ince LED aydınlatmarı, Tiggo 7 Pro'nun şıklığını tamamlayan detaylar olarak öne çıkıyor.

Tüm özellikler ve kampanya için tıklayınız

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tuna polat19 Temmuz 2023 14:24

Tiggo 7Pro kullanicisiyim aracimdan cok memnunum. Kendimi cok premium hissediyorum kullanirken. Tavsiye ederim bu fiyata harika arac. Öndeki amblemi degistir en az 2milyonluk arac aslinda

Nezaket 18 Temmuz 2023 09:12

Engelli raporu ile alabirmiyiz

Hüseyin 17 Temmuz 2023 00:57

Kazasını gördüm, volvo gibi sağlam

Mehmet sevgi 16 Temmuz 2023 13:06

Araç güzel bayilikler

Recep16 Temmuz 2023 09:11

Fiyatı nekadar

Mehmet es16 Temmuz 2023 01:39

Chrysler Pro 7 araçdan bende almak istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...