Tgrt Haber
26 Şubat 2024 15:39 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 15:40

MG3 Avrupa'nın lideri olmaya geliyor!

Avrupa pazarında kendi sınıfında en uygun fiyatlı model olacağı belirtilen MG'nin MG3 otomobil modeli tanıtıldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr
MG3 Avrupa'nın lideri olmaya geliyor!
MG,MG3

Çin, Avrupa elektrikli ve hibrit otomobil pazarına iddialı giriş yapıyor. Çinli SAIC Motor şirketinin bünyesinde yeniden faaliyet gösteren ve Türkiye’de de popülerleşen MG yeni modelini tanıttı.

Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan MG’nin yeni modeli MG3 Hybrid+ güç aktarım sistemi ile grubunda en hızlı ivmelenen araç olacak.

MG3 Avrupa lideri olmaya geliyor! - 1. Resim

MG3 TASARIM

Ön kısım büyük ölçüde çarpıcı MG Cyberster spor otomobilinden esinlenecek, çünkü benzer şekilde şekillendirilmiş geriye doğru süpürülen farlar, akıcı gövde ve keskin bir buruna doğru akan konik kaput görülüyor. Ayrıca burnunda büyük bir krom MG rozeti ve hemen altında park ederken yardımcı olması veya bazı sürücü destek sistemlerine izin vermesi için bir kamera dikkat çekiyor.

FİESTA VE POLO İLE REKABET EDECEK

İlk kez 2013 yılında piyasaya sürülen MG3, aslen Ford Fiesta ve Volkswagen Polo gibi araçlarla rekabet etmek üzere tasarlandı.

MG3’ün İngiltere pazarın yayılmasından sonra fiyatı belirlenerek 2024 yılında Türkiye’de satışa sunulacağı bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...