Tgrt Haber
27 Eylül 2022 10:50 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 16:00

72 saatte 4 kilo verdiren içecek: Karaciğeri güçlendiriyor, yağı sıfırlıyor!

Düzensiz ve sağlıksız beslenme sonucu karaciğerlerde toksin birikiyor ve bu durum insan sağlığına ciddi anlamda zarar verebiliyor. Karaciğeri temizlemek ve güçlendirmek için en etkin yöntem ise doğru sebzelerle kombinlenmiş detoks içecekleri… 1900’lerin ortalarında ünü dünyaya yayılan ve doğal beslenme yöntemiyle fazla kilodan kurtulmanın çaresini bulan Beslenme Uzmanı Gayelord Hauser’in detoks içeceği sadece karaciğeri temizlemekle kalmıyor aynı zamanda 72 saatte 4 kilo verdiriyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
72 saatte 4 kilo verdiren içecek: Karaciğeri güçlendiriyor, yağı sıfırlıyor!
sağlık,maydanoz,diyet,detoks

Beslenme Uzmanı Gayelord Hauser’in karaciğeri temizlemeye ve kilo vermeye yönelik önerdiği güçlü detoks içeceğiyle kısa zamanda kilo verebiliyorsunuz. Ancak, uzmanlar detoks içeceğini kullanma süresinin ve arınma diyetinin 3 günü geçmemesi konusunda uyarıyor. Yoğun şekilde sağlıksız beslenmeye maruz kaldığınız durumlarda, çok fazla şekerli ya da karbonhidratlı besinleri artarda tükettiğiniz zamanlarda bu 3 günlük detoks programıyla kilo verebilir, karaciğerinizi güçlendirebilirsiniz.

BESLENMENİN KARACİĞERE ETKİSİ

Karaciğer, akciğerlerin altında bulunuyor ve insan vücudunda bazı hayati işlevleri yerine getiriyor. Karaciğer, kanın temizlenmesinden ve düzenlenmesinden ayrıca kandaki kötü atıkların uzaklaştırılmasından sorumlu. Karaciğer kendini yenileyebilme özelliğine sahip bir organ. Ayrıca vücuda alınan besinleri absorbe etmek ve depolamaktan da sorumlu. Ancak birçok kişi karaciğerin kilo verme konusunda çok önemli bir rol üstlendiğini bilmiyor. Karaciğerinize destek vermek fazla kiloyu atmak konusunda son derece önem arz ediyor.

GAYELORD HAUSER’İN KARACİĞERİ DESTEKLEYEN VE KİLO VERDİREN DETOKSU

Bu içeceği arka arkaya üç gün boyunca günde üç kez almak gerekiyor ve bu üç gün boyunca yağlı yemeklerden, karbonhidrattan, şekerden ve tuzdan kaçınmak büyük önem taşıyor. Bu şekilde tüketilen detoks içeceği 72 saatte ortalama 4 kilo vermenizi sağlıyor. Ancak bu programın 3 günü aşmaması gerekiyor.

72 saatte 4 kilo verdiren içecek: Karaciğeri güçlendiriyor, yağı sıfırlıyor!

DETOKS TARİFİ

3 adet limonun suyu

1 demet maydanoz

5 adet kereviz

6 su bardağı su

YAPILIŞI:

Limon suyu, maydanoz ve kerevizi bir karıştırıcıya alın ve karıştırın. Ardından suyu ekleyip tekrar karıştırın. Bu detoksu on gün sonra tekrar yapabilirsiniz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...