Tgrt Haber
09 May 2022 10:16 - Güncelleme : 09 May 2022 10:43

Ahmet Çakar Canlı Yayında Sinek Yedi: İşte Geceye Damga Vuran Görüntüler

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yorumlandığı Beyaz Futbol'da ilginç anlar yaşandı. Yorumculardan Ahmet Çakar, canlı yayında sinek yedi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, son programda yaptığı davranış ile Türkiye’nin gündemine oturdu. Eski hakem ve şu an spor yorumculuğu yapan Çakar, canlı yayında sinek yedi. Stüdyodakiler dahil olmak üzere tüm Türkiye, yaşanan bu olayla hayrete düştü.

Pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi, gerek mücadele gerekse tartışmalı olaylarıyla gündeme oturdu. Futbola dair aksiyon dolu pozisyonların olduğu maç, yorumcular tarafından da her bir detayına kadar tartışıldı.

Ancak Beyaz Futbol yorumcuları, yine işi farklı boyuta getirdi ve futboldan daha çok mizahi konuları ele aldı. Yorumcularıyla güldüren Beyaz Futbol’da AhmetÇakar’ın davranışı geceye damga vurdu. Ayrıca Çakar, kısa sürede sosyal medyada da TT oldu.

AHMET ÇAKAR GECEYE DAMGA VURDU

Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi yorumladığı programda şoke eden bir davranışta bulundu. Her programında mizah seviyesi yüksek programda Çakar, canlı yayında sinek yedi.

Programda sohbetin tavan yaptığı anlarda Sinan Engin, stüdyodaki sineğin kendini rahatsız ettiğini dile getirdi. Bunun üzerine konuşmaya başlayan yorumculardan Ahmet Çakar, sineği yakaladı ve şaşırtıcı bir şekilde canlı yayında yedi.

Bardağın üstüne konan sineği eline alarak yiyen Çakar’ın, hiç düşünmeden böyle bir davranış yapması geceye damga vurdu. Olay, Sinan Engin’in; "Dünden beri bu sinek ne ya! Koca at sineği hocam!" ifadelerinden sonra gerçekleşti. "O sinek benim bir hava sahamdan geçsin bak, ne yapıyorum."  diyen Ahmet Çakar, tek seferde yakaladığı sine yedi. Çakar’ın sineği yemesi ise sosyal medyada gündeme oturdu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...