Tgrt Haber
10 Nisan 2017 19:10

Başakşehir, Galatasaray'ı dağıttı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 4-0 mağlup oldu.

Başakşehir, Galatasaray'ı dağıttı
galatasaray, başakşehir, galatasaray başakşehir maçı,

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Başakşehir, Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti, şampiyonluk mücadelesinde pes etmeyeceğini kanıtladı. Adebayor hat-trick yaparken, Mustafa Pektemek de skoru belirleyen golü attı. Galatasaray takım halinde maç boyunca adeta döküldü ve taraftarını çıldırtan bir performans sergiledi.

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçlarından biri olan Başakşehir - Galatasaray mücadelesinde, Abdullah Avcı'nın öğrencileri adeta futbol ersitali sundu. 

Maçın başından sonuna kadar karşılaşmayı domine eden, sağlı sollu ortalarla, içeriye penetrelerle Galatasaray'ı darmadağın eden Başakşehir, bu oyunu skora da yansıtmayı başardı ve 4-0'la müthiş bir galibiyet aldı. 

Emmanuel Adebayor yaptığı hat-trick'le maça damga vururken Visca harika çalımları ve şutlarıyla, Pektemek de 86'da attığı güzel golle beğeni topladı.

Tudor'un geçtiğimiz haftalarda "Sorunlar halledildi" dediği savunma hattı nakavt olurken, Hırvat teknik adam son 20 dakikada yedek bıraktığı Sneijder ve Podolski'yi oyuna aldı ancak artık çok geçti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...