Tgrt Haber
19 Haziran 2014 17:43

Ergin Ataman, 'Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun'

Galatasaray Kulübü Fenerbahçe maçına çıkmama kararı alıp kampı dağıtmasının ardından otel çıkışında Ergin Ataman konuştu.

Ergin Ataman, 'Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun'
Ergin Ataman, Fenerbaçhe Ülker, Galatasaray Liv Hospital, şampiyonluk,

İşte Ergin Ataman'ın açıklamaları; Ben çok üzgünüm bunu herkesle paylaşmak istiyorum. Son iki yıldır şampiyonluk yaşayan bir koç olarak üzülüyorum. Bu saate kadar bu inancımı korudur. Bugüne kadar maçlarda ortaya koyduğumuz iyi basketbolumuzun ve Euroleague'de yaptıklarımız sonrasında şampiyonluğa inanıyordum. Galatasaray Kulübü şampiyonluğun ötesinde bir karar aldı. Bu bir kupa veya şampiyonluk bile olsa bunun bir yere götürmeyeceğini gösterdi. Kararlı durdular özellikle 5. maçta yaşadığımız basketbol dışı olaylar sonrasında başvuralar yapıldı ama malesef olmadı. Ümid ediyorum ki bizlerin maçlarda sağamızda solumuzda, önümüzde, arkamızda çevik kuvvetin durmadığı mücadeleler yaşanır. Rakiplerimiz içinde aynıları geçerli... Rakiplerimiz için aynısı geçerli dün bu saatlerde antreman yaptık. Dünde idmana girmeden gerginlikle ilgili ön adım attım ve Fenerbahçe camiasından 'özür diledim' ama çok büyük bir kulübün başkanı olan Aziz Yıldırım'dan benim için söylemiş olduğu 'ahlaksız ve seni orada yaşatmayacağız' sözleri için Hayırlı olsun kaznadıkları şampiyonluk bizler çok büyük insanlarız ve bu başarılara devam edeceğiz. 10 Temmuz'da Türk Milli Takımı ile madalya kazanmak için çalışacağız. Şampiyon olacağımıza %100 inanıyorduk. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptık. 3-2 oldu yine seyircisiz oynamamıza rağmen 3-3 yaptık. Bu kararı teknik kadro olarak sonuna kadar destekliyoruz. Yarın akşam 20:30'da bize bir teşekkür yemeği organize etti ve cumartesi günü oyuncularımızı tatile göndereceğiz.
17 Haziran tanımı!
17 Haziran bence benim kariyerim için değil Türk sporu için bir milat olsun. Herkes şapkasını önüne koyar. Herkes sporu sporun için yapıldığını düşünür. Sportif açıdan üzgün olduğumu tekrardan belirtmek isterim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...