Tgrt Haber
30 Eylül 2022 13:41 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 13:50

Son dakika: Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de Şota Arveladze dönemi sona erdi

Son dakika haberi: İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de peş peşe alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Şota Arveladze ile yollar ayrıldı. Hull City tarafından resmen açıklanan ayrılıkta Gürcü teknik direktöre kariyerinde başarılar dilendi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de Şota Arveladze dönemi sona erdi
şota,Hull City,Şota Arveladze,acun ılıcalı

İngiltere Championship liginde alınan peş peşe sonuçların kötü sonuçların ardından ligde 20. sıraya kadar gerileyen Hull City’de başkan Acun Ilıcalı duruma el koydu. Bu sezon 10 Championchip 1’i lig kupası olmak üzere toplam 11 maçta çıkan 3 galibiyet 2 beraberlik 6 mağlubiyet alan Hull City’de teknik direktör Şota Arvaledze ile yollar ayrıldı.

GEÇİCİ OLARAK ANDY DAWSON GETİRİLDİ

Şota Arvaledze’nin yanı sıra yardımcı antrenör Peter van der Veen ile de yollar ayrılırken geçici olarak takımın başına Andy Dawson getirildi.

https://twitter.com/HullCity/status/1575795090424987654

ACUN ILICALI: GÖRÜŞLERİMİZ AYNI DEĞİLDİ

Acun Ilıcalı yaptığı ayrılık açıklamasında “Şota ile takımın gidişatı ve kulübün geleceğini tartışmak için birkaç görüşmemiz oldu. Bu görüşmeler devam ettikçe görüşlerimizin aynı olmadığı ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Şota ve ekibine kariyerinde başarılar diledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...