Tgrt Haber
01 Ekim 2023 17:25 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 17:54

Spor camiasından Ankara'daki terör saldırısına tepki

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısına spor camiasından da tepki geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak terörle mücadelede kararlılık mesajı verirken, 4 büyük kulüp de saldırıyı lanetledi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Spor camiasından Ankara'daki terör saldırısına tepki
galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş,trabzonspor

Ankara'da bu sabah iki terörist İçişleri Bakanlığı önünde bombalı saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen ve iki polisimizin yaralandığı saldırıya, spor camiası tepki gösterdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saldırıyı lanetliyorum" ifadesi kullandı.

Bakan Osman Aşkın Bak ayrıca, "Son terörist yok edilinceye kadar mücadele edecek güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu da saldırıyı kınadı. TFF, emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerini sundu.

4 BÜYÜKLERDEN TEPKİ

Başta Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp de paylaşımda bulunarak, terör saldırısına tepkisini ortaya koydu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıyı lanetliyor; saldırıda yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1708400101280940365

Ayrıca, basketbol, voleybol, tekvando, atletizm, halter ve kano gibi federasyonlar da yayınladıkları mesajlarla terörü lanetleyip, emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...