Tgrt Haber
14 Ocak 2022 10:30

GTA 6 çıkış tarihi hakkında yeni gelişme

Merakla beklenen GTA 6 için çıkış tahminleri gelmeye devam ediyor. Oyun sektöründe yer alan analistler, Rockstar'ın yeni oyunu için bir tahminde daha bulundu. İşte detaylar...

GTA 6 çıkış tarihi hakkında yeni gelişme
GTA 6,GTA 6 çıkış tarihi

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA 6, çıkış tarihiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Uzun süredir çeşitli sızıntılarıyla paylaşılan oyun, bu kez de ünlü analistler tarafından tartışıldı. Take-Two’nun en son mali raporlarını inceleyen analistler, oyunun çıkış tarihi hakkında tahminde bulundu. Daha önce oyunun 2023 yılında piyasya çıkacağına dair iddialar vardı. Ancak son raporları göz önünde bulunduran analistler, oyunun kullanıcıya daha geç bir zaman diliminde geleceğini ifade etti.

GTA 6, 2024 YILINDA GELEBİLİR

Rockstar ve 2K Games gibi şirketleri bünyesinde barındıran Take-Two, birkaç gün önce mobil oyun devi Zynga’yı 12.7 milyar dolara satın alacağını duyurdu. Şirket bu satın alımla birlikte 2024 yılına kadar yüzde 14’lük bir büyümeyi öngörüyor. 

GTA 6 çıkış tarihi hakkında yeni gelişme

Oyun analistleri ise bu verileri ele alarak GTA 6 çıkış tarihi hakkında bazı tahminlerde bulundu. 2024 yılı için daha fazla büyüme kaydetmek isteyen Take-Two, analistlere göre Mart 2024’te GTA 6’yı piyasaya sürecek. 

Sektörün içinden Tom Henderson’da, geçen yıl Temmuz ayında GTA 6’nın 2024’te çıkacağına dair bazı yorumlarda bulundu. Rockstar’ın çalışanların refahına odaklandığını belirten Tom, GTA 6’nın en erken 2024 yılında piyasaya çıkacağını öngördü. Bunun yanı sıra Bloomberg muhabiri Jasın Schreir ve VGC’deki kaynaklarda Tom’un tahminlerini destekledi. 

GTA 6 için henüz daha uzun bir yol varken Rockstar, şimdilik GTA5’in PS5 ve Xbox Series X sürümlerine odaklanmış durumda. Şirketin söz konusu oyunu, önümüzdeki aylarda PS5 ve Xbox Series X serisi için kullanıma sunabilir.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...