Tgrt Haber

Honda, tam 24 yıl sonra logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarımı ve anlamı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Honda
17 Ocak 2024 09:23 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 09:24
Honda, tam 24 yıl sonra logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarımı ve anlamı
honda,otomobil,ces

Otomobil devi Honda, CES 2024 etkinliğinin ardından sürpriz bir şekilde şirketin logosunu değiştirdi. Güncellenen tasarım, markanın eski zamana uzanan logosuna da atıfta bulunuyor.

Otomobil pazarının dev isimlerinden Honda, geçtiğimiz günlerde düzenlenen CES 2024'te konsept elektrikli araçları ile dikkat çekti.

Şık tasarıma sahip otomobilleriyle geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan marka, CES 2024'ün ardından 24 yıllık logosunu değiştirme kararı aldı. Peki ne logoda neler değişti, dikkat çeken neler var?

HONDA, 24 YIL SONRA LOGOYU YENİLEDİ

Metal logoyu kaldıran otomobil devi, güncellenmiş H logosuna sahip araçlarını sergiledikten sonra resmi açıklamayı da nihayet yaptı.

Güncellenen logo, aslında markanın eskiye uzanan bir geçmişine atıfta bulunuyor. Zira tasarıma bakıldığında da yeni logonun 1961 ila 1969 arası kullanılan logoya çok benzediğini söyleyebiliriz.

Honda, tam 24 yıl sonra logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarımı ve anlamı

Firma, logo değişikliğinde yeni nesil elektrikli araçların geliştirilmesine uyum sağlamak için, "Honda'nın dönüşümü sürdürme kararlılığını ve Honda'nın köklerini aşmaya ve sürekli olarak yeni atılımlar için çabalamaya yönelik kurumsal konumunu yansıtan" yeni bir H logosu geliştirmeye karar verdi. 

İŞTE YENİ LOGO

Honda, tam 24 yıl sonra logosunu değiştirdi: İşte yeni tasarımı ve anlamı

Yeni H tasarımı iki uzatılmış eli andırırken, aynı zamanda  "Honda'nın mobiliteyi güçlendirme ve Honda elektrikli araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını gerçek anlamda karşılama konusundaki kararlılığını temsil ediyor."

PEKİ YENİ 'H' LOGOSU HANGİ MODELLERDE KULLANILACAK?

Honda'nın güncellenen H logosu, firmanın 0 serisi modelleri de dahil olmak üzere yeni nesil elektrikli araçlarda kullanılmaya başlanacak.

Kaynak: Honda
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...