Tgrt Haber

Take-Two CEO'sundan GTA 6 açıklaması: 'Hayal kırıklığıydı'

11 Şubat 2024 11:26 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 11:26
Take-Two CEO'sundan GTA 6 açıklaması: 'Hayal kırıklığıydı'
gta 6,oyun,rockstar games

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto 6 fragmanının sızdırılması hakkında konuştu. Zelnick, sızıntının hayal kırıklığı yaşattığını ancak ekibe zarar vermediğini belirtti.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, şirketin kazanç raporlarını açıklamanın yanı sıra Rockstar Games'in merakla beklenen Grand Theft Auto 6 oyununun fragman sızıntısı hakkındaki düşüncelerini de paylaştı.

Zelnick fragmanın Rockstar tarafından resmi olarak dünyaya duyurulmadan önce sızdırılmasının "hayal kırıklığına" uğrattığını ancak bunun geliştirme ekibine zarar verdiğine inanmadığını söyledi.

Zelnick kazanç çağrısı öncesinde IGN'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Fragman duyurusunun büyük bir haber olması şaşırtıcıydı, fragman internette büyük ses getirdiğinde ise çok memnun olduk... Daha mutlu ya da daha heyecanlı olamazdık. Sızıntıya gelince, bu gibi şeyler ekip için her zaman hayal yaşatır ama sonuçta bize zarar verdiğini düşünmüyorum."

GTA 6 2025'İN İLK YARISINDA ÇIKABİLİR

IGN'nin haberine göre, üç aylık sonuçların yer aldığı ve firma hissedarlarına gönderilen bir mektupta Take-Two, 31 Mart'ta sona erecek olan 2024 mali yılının geri kalanı için net rezerv tahminini 5,25 ila 5,3 milyar dolar arasında gösterdi ve "şu anda büyüme için yatırım yapmaya devam ederken marjlarımızı en üst düzeye çıkarmak için tüm işimizde önemli bir maliyet azaltma programı üzerinde çalışıyoruz" ifadesine yer verildi.

Take-Two gönderilen bu mektupta ayrıca Rockstar Games'in merakla beklenen ve şu anda 2025 yılında çıkacağı planlanan GTA 6 dahil olmak üzere gelecek oyunlar için öngörülen çıkış tarihlerini listeledi.

Take-Two'nun 2025 mali yılı 1 Nisan 2024 - 31 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Firmanın bu dönemde 8 milyar dolarlık bir gelir hedeflediği belirtildi. Bu normal dönemlere göre oldukça yüksek bir rakam ve hedefin bu kadar yüksek tutulmasının GTA 6 çıkış tarihi ile alakalı olduğu iddia ediliyor. Uzun vadeli mali raporlara dayanarak GTA 6'nın bu bağlamda Ocak - Mart 2025 tarihleri arasında çıkması bekleniyor.

Kaynak: IGN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...