Tgrt Haber

WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık 32 kişiye kadar desteklenecek

22 Nisan 2022 15:30 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 15:32
WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık 32 kişiye kadar desteklenecek

Sık sık güncellenen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu. Son iOS güncellemesine göre kullanıcılar, grup aramalarında 32 kişiye kadar katılımcı ekleyebilecek.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler geliyor. Meta'ya ait şirket her geçen gün yeni bir özelliği test ederken, yakın zamanda iOS kullanıcıları için yeni bir özellik daha kullanıma sunuldu.

Geçtiğimiz haftalarda multimedya özelliği için kota sınırını 2GB'a kadar planlayan WhatsApp, şimdi ise grup sesli aramaları için önemli bir özelliği piyasaya sürdü.

32 KİŞİYE KADAR DESTEKLENECEK

Meta'ya ait mesajlaşma uygulaması WhatsApp, grup sesli aramalarında kişi sayısını sadece sekize kadar sınırlıyordu.

WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık 32 kişiye kadar desteklenecek

Ancak iPhone ve iPad için sunulan 22.8.80 yapı numaralı WhatsApp güncellemesi ile bu sayı 32 kişiye çıkarıldı.

Son sürümden alınan ekran görüntüsünde kaynaklar ''Grup aralamaları artık 32 üyeyi ve sosyal ses düzeniyle güncellenmiş bir arayüzü destekliyor'' ifadelerini kullandı.

32 kişilik katılmcı sayısına ek olarak WhatsApp, aynı zamanda sesli mesaj balonları ve bilgi puanları içinde güncellenmiş tasarım sunuyor.

Sizler de iOS sistemli cihazınızdan 22.8.80 yapı numaralı güncellemeyi indirerek, yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak söz konusu değişikliklerin sadece iOS sistemlerde geçerli olduğunu da belirtmekte fayda var. Android ve web sürümler için henüz bir değişiklik söz konusu değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...