Tgrt Haber
18 Ekim 2020 08:53

Erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kadın kurtarılamadı

Esenler’de bir kişi, silahla kız arkadaşını vurduktan sonra aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti. Erkek arkadaşı tarafından vurulduktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın ise yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kadın kurtarılamadı
Esenler,

Saat 00:15 sıralarında Esenler Otogar Bağlantı Yolu üzerinde, Mehmet A. Ve Hazal T. isimli iki arkadaş yol kenarında otururken aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma sonrası oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başlayan Hazal T. isimli genç kız, arkasından gelen Mehmet A. tarafından silahla vuruldu. Ateş ettikten sonra kanlar içinde yerde yatan kız arkadaşını gören Mehmet A. daha sonra elindeki silahı kafasına doğrultarak ateş etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı şekilde yaralanan Hazal T’yi hastaneye kaldırırken, kafasına ateş eden Mehmet B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kadın kurtarılamadı

Hastanede bir süre tedavi altında kalan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri alanda inceleme yaparken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...