Tgrt Haber
27 Ocak 2022 07:54

Gamze Sakallıoğlu'nun şüpheli ölümü: Anne ve babası tutuklandı

Muğla’da yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun boynu kırılarak öldüğü belirlenince anne ve babası gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti. Mahkemeye çıkmadan önce “Kızımı öldürmüşler, yatağında ölü buldum” ifadelerini kullanan anne ve baba tutuklandı.

Gamze Sakallıoğlu'nun şüpheli ölümü: Anne ve babası tutuklandı
Gamze Sakallıoğlu,muğla

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkisinde Gamze Sakallıoğlu yatağında hareketsiz olarak bulunmuş, sağlık görevlileri Gamze'nin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

BOYNU KIRILARAK ÖLMÜŞ

Jandarma ekipleri genç kızın ölümünü araştırdı. Adli tıpta yapılan inceleme sonrası korkunç gerçek ortaya çıktı. Genç kızın boynu kırılarak öldüğü belirlenmişti.

ANNE VE BABAYA GÖZALTI

Jandarma ekipleri adli tıp raporunun ardından harekete geçti, Gamze Sakallıoğlu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alınan anne T.S ve baba M.H.S. gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Gamze Sakallıoğlu'nun şüpheli ölümü: Anne ve babası tutuklandı

ANNE VE BABASI TUTUKLANDI

Ölen kızın annesi adliye girişinde dikkat çeken açıklamalarda bulunan ve hiçbir suçunun olmadığını ve hiçbir şey bilmediğini belirterek kızını yatağında ölü olarak bulduğunu söyleyen anne T.S “Birileri öldürmüş çocuğumu. Nazlı veya şeyden şüpheleniyorum. Gelinimden şüpheleniyorum. Anasından şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

Yürütülen soruşturma kapsamında yakınlarının da ifadesi alındı. Anne T.S ve baba M.H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABLASI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERDİ

Gamze’nin 2 gündür Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi’ndeki cenazesi yakınları tarafından alınarak yaşadığı yere getirildi. 4 kardeşten en küçüğü olan Gamze’nin cenazesi Çamlıca Mezarlığı’nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Mezarın başında gözyaşı döken Gamze’nin ablası Fatma Köse kardeşinin mezarını eliyle süsledi, mezarına kırmızı tülbent bağladı.

Gamze Sakallıoğlu'nun şüpheli ölümü: Anne ve babası tutuklandı

Gamze Sakallıoğlu'nun şüpheli ölümü: Anne ve babası tutuklandı
Gamze Sakallıoğlu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...