Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 10:25

İnternetten ilan vererek dolandırdılar: Karı koca dolandırıcı

Adana merkezli 8 ilde yapılan operasyonlarda internette ilan vererek yaklaşık 500 kişi dolandıran 30 şüpheliden çete liderinin karı-koca olduğu ortaya çıktı.

İnternetten ilan vererek dolandırdılar: Karı koca dolandırıcı
Adana,Dolandırıcılık,

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 3 ay önce, internet siteleri ve sosyal medya aracılığıyla, gerçekte olmayan oto yedek parça, telefon, bilgisayar, ekran kartı gibi elektronik eşyaların sahte satış ilanını vererek dolandırıcılık yapan bir çetenin olduğunu yönünde şikayet aldı. Şikayet üzerine polis ekipleri harekete geçti ve yapılan araştırma sonucunda farklı meslek gruplarına mensup 500 kişiden yüzbinlerce lira tutarında dolandırıldığı belirlendi. 

SAHTE İLANLA VATANDAŞI DOLANDIRDILAR

Çete liderliğini Serkan T.’nin yaptığı 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan 30 kişiden birinin Serkan T.’nin eşi Kübra T.’nin de olduğu ortaya çıktı. Kübra T.’nin eve hanımı olduğu kocası gibi onun da vatandaşları sahte ilan vererek dolandırdığı öne sürüldü. Polis baskın sırasında evlerde yaptığı aramada çok sayıda harddisk, bilgisayar, cep telefonu ile 5 bin 900 lira ve altın ele geçirdi.

İnternetten ilan vererek dolandırdılar: Karı koca dolandırıcı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...