Tgrt Haber
11 Ocak 2022 23:47

İstanbul’un meşhur köpeği Boji’nin artık yuvası var! Ömer Koç sahiplendi

İstanbul’da vapurdan, tramvaya, otobüsten metroya kadar birçok farklı ulaşım araçlarını kullanarak şehir turu yapan meşhur Boji’ye sıcak yuva bulundu. Boji’yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç sahiplendi.

İstanbul’un meşhur köpeği Boji’nin artık yuvası var! Ömer Koç sahiplendi
Boji,istanbul,ömer koç,ekrem imamoğlu

İstanbul’da çeşitli toplu ulaşım araçlarıyla yaptığı yolcuklarla ünlenen ve şehrin simgeleri haline gelen ‘Boji’ adlı köpek sıcak yuvasına kavuştu. Boji’yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç tarafından sahiplendi. 

EKREM İMAMOĞLU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Boji’nin yeni yuvasını duyurdu. İmamoğlu yaptığı paylaşımda, “"Boji'nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası var. İstanbul'un dünyaca meşhur köpeği Boji'yi sahiplenen iş insanı Ömer Koç'a teşekkürler. Boji'nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak" dedi.

İstanbul’un meşhur köpeği Boji’nin artık yuvası var! Ömer Koç sahiplendi

BOJİ’NİN DIŞKI YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Boji, geçtiğimiz aylarda bir tramvayın koltuğuna dışkısını yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak güvenlik kameralarında bir kişinin cebinden dışkı çıkararak koltuğa sürdüğü ortaya çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...