Tgrt Haber
10 Eylül 2021 23:30

İzmir'de kuzen dehşeti: Önce bıçakladı, sonra başını ezdi

İzmir'de tartıştığı kuzenini bıçaklayan Mustafa E. adlı kişi, hıncını alamayıp kuzeninin başını sert bir cisimle ezerek kayıplara karıştı.

İzmir'de kuzen dehşeti: Önce bıçakladı, sonra başını ezdi
İZMİR,,KUZEN,

İzmir'in Buca ilçesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Kuzenler arasındaki tartışma kanlı bitti.

Laleli Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartlamın giriş katında meydana gelen olaya göre; Mustafa E (44) ile Serkan Erdoğan (32) arasında tartışma yaşandı. Mustafa E., tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Serkan Erdoğan'ı bıçakladı. Serkan Erdoğan aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı ancak hıncını alamayan Mustafa E. bu kez de eline aldığı sert cisimle kuzeninin başını ezip olay yerinden kaçtı.

OĞLUNU KANLAR İÇİNDE BULDU

Oğlu Serkan Erdoğan'a ulaşamayınca evine giden baba korkunç manzarayla karşılaştı. Oğlunu kanlar içinde bulan baba durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu Serkan Erdoğan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. 

İzmir'de kuzen dehşeti: Önce bıçakladı, sonra başını ezdi

KAÇAN ZANLI OLAY YERİ YAKINLARINDA YAKALANDI

Savcı ve polis ekipleri, olayın yaşandığı evde incelemelerde bulunurken, Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan emniyet ekipleri, cinayeti işleyen Mustafa E.'yi olay yerine yakın bir bölgede yakalayarak gözaltına aldı.

Cinayete ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...