Tgrt Haber
11 Şubat 2021 14:38

Kader'in katili babasını da öldürmüş

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, indirim yapmadığı için döner dükkanında Kader Balcı’yı öldüren Recep Ö.’nün daha önce de babasını öldürdüğü ve 8 yıl hapis yattığı öğrenildi.

Kader'in katili babasını da öldürmüş
Tekirdağ,Kapaklı,Kader Balcı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde ekmek arası döner satışı yapan iş yerine giren Recep Ö. (36), iş yeri sahibi Kader Balcı’dan indirim talep etti. İndirim talebi reddedilen Recep Ö., sinirlenerek yanında taşıdığı bıçakla Kader Balcı’ya saldırdı. Saldırganla bir süre boğuşan Kader Balcı, defalarca vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Kader Balcı hayatını kaybetti.

 

Daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Recep Ö., Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Recep Ö.'nün daha önce babasını öldürdüğü için hapis cezası yattığı ve daha sonra bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ayrıca şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı da öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...