Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 09:40

Madde bağımlıları binalara dadandı: Ateşe verip kaçtılar

Ümraniye’de bir binayı kendilerine mesken edinen uyuşturucu bağımlısı kişiler, binayı ateşe verdi. Binayı alevler içinde göre mahalleli panik içinde kendini sokağa attı.

Madde bağımlıları binalara dadandı: Ateşe verip kaçtılar
Ümraniye,,yangın,,uyuşturucu,

Ümraniye’de bir binada madde bağımlısı gençler mahallede metruk binaları mesken edindi. İddiaya göre, gece saatlerinde gelen uyuşturucu bağımlısı gençler, binayı ateşe verdi. Binadan yükselen alevleri gören mahalle sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.

Madde bağımlıları binalara dadandı: Ateşe verip kaçtılar

ATEŞE VERİP KAÇTILAR!

Yangını çıkaran madde bağımlısı gençler olay yerinden koşarak uzaklaştı. Halk ve esnaf sayılarının her geçen gün arttığını belirterek madde bağımlısı gençlerden şikayetçi olduklarını dile getirdi. Yangından dolayı can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise yangının çıkış nedeni ve kaçan şahıslar ile ilgili çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...