Tgrt Haber
01 Aralık 2021 23:02

Motosikleti ile seyir halinde olan 2 kuzen silahlı saldırıya uğradı

Adana’da 2 kuzen motosikletle seyir halinde iken başka motosikletliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 kuzen hayatını kaybederken saldırganları yakalamak için polis ekipleri inceleme başlattı.

Motosikleti ile seyir halinde olan 2 kuzen silahlı saldırıya uğradı
Adana,Silah,,saldırı,

Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda Yusuf Çiftsürer (22) ile kuzeni Abdülsamet Çiftsüren’e (14), motosikletle seyir halindeyken kimliği belirlenemeyen 2 kişi motosikletle yanlarından geçerken tabancayla ateş açıp kaçtı. Açılan ateş sonucunda 2 kuzen hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN İNCELEME BAŞLATILDI

İki kuzen kaldırıldıkları özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...