Tgrt Haber
20 Eylül 2021 11:37

Tedbirsizlikleri pes dedirtti: Kelle koltukta klima söktüler

Bayrampaşa'da bir klimayı sökmek isteyen 5 kişinin yüksek katta hiçbir önlem almadan çalışması, görenlere pes dedirtti. Canlarını hiçe sayan kişilerin o anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Tedbirsizlikleri pes dedirtti: Kelle koltukta klima söktüler
bayrampaşa,,klima,,tedbir,,iş yeri,

İstanbul Bayrampaşa’da bir iş yerinin klimasını sökerken hiçbir önlem almadan çalışan 5 kişi, yürekleri ağza getirdi. Canlarını hiçe sayan çalışanları izleyen vatandaşlar, korku dolu gözlerle o anları kaydetti.

Bayrampaşa Numune Caddesi’nde meydana gelen olayda, wdinilen bilgilere göre, bir işyerinin klima ünitesini söken 5 kişi, hiçbir güvenlik önlemi almadı. Canlarını hiçe sayarak klima sökmeye çalışan kişileri, çevredeki vatandaşlar şaşkınlıkla izledi.

Klimanın sökümü esnasında yaşananlar, 'Kazasız kul olmaz' ekibinden Hüseyin Akdeniz tarafından kaydedildi. Görüntülerde, işyerinin camına çıkarak aşağıya sarkan iki kişinin klima ünitesinin iplerinden tuttukları, caddede kurdukları merdivene çıkan iki kişinin klimayı yukarı doğru ittiği, diğer kişinin ise üstünde iki kişinin bulunduğu merdiveni tuttuğu görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...