Tgrt Haber
28 Eylül 2021 21:59

Tüm parasını kripto parada kaybeden adam intihar etti

Karabük'te tüm parasını kripto paraya yatıran Özkan A. (48) adlı şahıs, yatırdığı parayı kaybedince canına kıydı. Elektrik işçisi olan şahıs, evinin bodrumunda tavana asılı bulundu.

Tüm parasını kripto parada kaybeden adam intihar etti
KRİPTO PARA,,İNTİHAR,,KARABÜK,

Karabük'te korkunç bir olay meydana geldi.

Bir haddehanede elektrik işçisi olarak çalışan Özkan A. (48), tüm birikimini kripto paraya yatırdı. Ancak yatırdığı parayı kaybeden evli ve bir çocuk babası şahıs psikolojik sorunlar yaşadı. Hava almak için çıktığı evine dönmeyen Özkan A.'yı yakınları aramaya başladı. Kayabaşı Mahallesi civarında yapılan aramalardan sonuç alınamayınca annesi evin bodrum katına bakmaya karar verdi. Aşağı inen anne acı manzarayla karşılaştı.

KENDİNİ TAVANA ASTI

48 yaşındaki Özkan A., evinin bodrum katında kendini elektrik kablosuyla tavana asmış halde bulundu. Acılı annenin çığlıklarını duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde hayatını kaybettiği belirlenen şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAYBETTİĞİ TUTAR 170 BİN LİRA

Yaklaşık 170 bin TL’sini kripto paraya yatırdığı ve burada kaybettiği iddia edilen Özkan A.'nın cenazesi hastane morgundan alındıktan sonra ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karabük Köyü mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kenan Altun 2 Aralık 2023 20:01

Benmi söyledim Kripto para al diye. İşimin başındayım, kaçmadım göçmedim. Binance'de listelenecek talent.

Sonraki Haber Yükleniyor...