Tgrt Haber
05 Mart 2024 01:49 - Güncelleme : 05 Mart 2024 01:49

Zeki Demirkubuz 'en iyi' filmi açıkladı 

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, dün yapmış olduğu merak uyandıran paylaşımının ardından bugün, 'bugüne kadar yapılmış en iyi filmi' ve 'en etkileyici oyunculuğu' açıkladı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Zeki Demirkubuz 'en iyi' filmi açıkladı 
ZekiDemirkubuz,ManchesterByTheSea,KennethLonergan

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

3 Mart'ta bir sosyal medya duyurusu yaparak en iyi filmi ve en çarpıcı oyunculuk performansını açıklayacağını belirten Demirkubuz, bugün söz konusu filmin posterini paylaştı. 

"BU ADAMLAR YAPMIŞ"

Demirkubuz, yaptığı son paylaşımla, en iyi film ve en etkileyici oyunculuğun Kenneth Lonergan'ın Manchester By The Sea filmi olduğunu söyledi.

Zeki Demirkubuz 'en iyi' filmi açıkladı  - 1. Resim

Demirkubuz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Acının destanı yazılır, kederin yüzü çizilir mi… Bu adamlar yapmış. Biri yazmış, biri çizmiş. Kenneth Lonergan, Casey Affleck." 

NE OLMUŞTU?

Demirkubuz 3 Mart'taki paylaşımında, "Entellektüel dayatmalar, sanatsal komplekslerden kurtulup meseleyi basitleştirdikçe, insan neyi sevip neyi sevmediğini, neye inanıp neye inanmadığını daha iyi anlıyor. Bana göre bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğa karar verdim, yarın akşam söyleyeceğim." diyerek takipçilerini meraklandırmıştı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...