Tgrt Haber
11 Mart 2024 16:36 - Güncelleme : 11 Mart 2024 16:49

Dehşete düşüren cinayet anı: Hiç tanımadığı anne ve kızını dakikalarca bıçakladı

İzmir'in Konak’ta 20 yaşındaki genç kızın öldüğü saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, katil zanlısının anne-kıza yaklaşık 1 dakika boyunca bıçakla saldırdığı görülüyor.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Konak Metro yakınında meydana gelen olayda, alkollü olduğu ileri sürülen 31 yaşındaki Y.Y. tanımadığı 45 yaşındaki anne O.T. ile 20 yaşındaki kızı İlayda Alkan'a saldırdı. Anne ve kızına bıçakla dakikalarca saldıran Y.Y. kıskıvrak yakalandı. 

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ 

20 yaşındaki İlayda Alkan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, hayati tehlikesi bulunan anne O.T.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Alkan'ın cenazesi; baba Rıza Alkan, aile yakınları ve vatandaşların katılımıyla 9 Mart’ta, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Torbalı ilçesindeki Ayrancılar Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde defnedilmiş, bir devlet hastanesinde memur olarak çalıştığı öğrenilen katil zanlısı Y.Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YAKLAŞIK 1 DAKİKA BOYUNCA ANNE-KIZA BIÇAKLA SALDIRMIŞ

Öte yandan, yaşanan korkunç cinayetin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Yakınlarda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, katil zanlısının yaklaşık 1 dakika boyunca anne ve kızına bıçakla saldırdığı yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...