Tgrt Haber
26 Şubat 2014 23:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:47

Galatasaray 1-1 Chelsea maç özet ve sonucu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur ilk maçında Chelsea ile berabere kaldı.

Galatasaray 1-1 Chelsea maç özet ve sonucu
Galatasaray,Chelsea,Galatasaray maçı,Chelsea maçı,Galatasaray Chelsea canlı anlatım,Galatasaray 0-0 Chelsea canlı,Galatasaray 0-0 Chelsea maç sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk ayak mücadelesinde Galatasaray evinde İngiltere`nin köklü ekiplerinden Chelsea ile karşı karşıya gelecek. 1' Ve dev maç başladı... Başarılar Galatasaray.
4' Drogba'nın ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pasta Burak topu içeri istediği gibi çeviremedi..
1' Ve dev maç başladı... Başarılar Galatasaray.
- İki takımda sahaya geldi. Fonda o şampiyonlar müziği. Tüyler diken diken...
- Arena'da müthiş bir atmosfer var. Tribünler çok çoşkulu. Herkes zafere hazır.
GALATASARAY: 1CHELSEA: 1

İŞTE GÜN BOYU YAŞANAN GELİŞMELER
TAKSİM'DE GERGİNLİK
Galatasaray-Chelsea maçı öncesi İstiklal Caddesi'nde karşı karşıya gelen taraftarları, araya giren sivil polisler ayırdı.Galatasaray ile Chelsea arasında bu akşam oynanacak mücadele öncesinde, İstiklal Caddesi Zambak Sokak girişinde karşı karşıya gelen iki takımın taraftar grubu arasında sözlü tartışma yaşandı. Taraftarların arasında itişmelerin yaşandığı sırada araya giren sivil polisler,Galatasaray taraftarını uyarıp uzaklaştırdı. Bir kafede toplanan yaklaşık 30 Chelsea taraftarı, olay yerine çağırılan çevik kuvvet polisleri eşliğinde maça gidecekleri otobüslere kadar götürüldü.

SUNİ KAR ÇOŞKUSU
Chelsea maçı öncesi TT Arena'da G.Saray taratarına kar sürprizi yapıldı. Sarı kırmızılı ekibin Juevntus ile oynadığı karşılaşmada yoğun kar yağışı yüzünden karşılaşma tatil edilmişti. Chelsea maçı öncesi sponsor olan firmalardan birinin desteğiyle stata dışında suni kar yağdırıldı.
ALACAKLAR ÖDENDİ
Galatasaray`da geçen hafta krize neden olan isyan bastırılmış ve sözler verilmişti...Galatasaray Kulübü, Dünkü yönetim kurulunda alınan kararları hayata geçirdi ve futbolculara alacaklarının bir bölümü bugün ödendi. Başkan Ünal Aysal, 18 Mart'taki rövanş öncesi futbolculara ödemelerin tamamının yapılacağı ve tek kuruş alacakları kalmayacağını açıkladı

İLK 11`E SÜRPRİZ İSİM

Mancini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11`i büyük ölçüde belirledi. Galatasaray teknik patronu Roberto Mancini idmanda şu ilk 11`i denedi; Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Telles-Selçuk-Melo-Hajrovic-Sneijder-Burak-Drogba. Yeni transfer Hajrovic`in Chelsea maçında ilk 11`de başlayıp başlamayacağı merakla bekleniyor.

 TÜRK TELEKOM ARENA KORKUSU

 Türk Telekom Arena`yı dolduracak taraftarlardan övgü ile Chelsea`nin Alman orta saha oyuncusu, "Taraftarlar, takımı ileri taşıyor ve çok ateşli bir ortam oluşturuyorlar. Stadyuma gelince, orası çok yeni. Güzel bir atmosferde çok güzel bir maç olacak" dedi.

 CHELSEA`DEN FLAŞ AÇIKLAMA

 Galatasaray ile Chelsea arasında TT Arena`da oynanacak Devler ligi mücadelesi öncesinde  İngiliz ekibi taraftarlarına yönelik ilginç bir açıklama yaptı. Chelsea`nin resmi sitesinden  yapılan açıklamada; "Dün akşam taraftarlarımızın adının karıştığı iki olay yaşandı. Güvenliğiniz için gerekli makamlarla sürekli temas halindeyiz. Stada gidiş gelişlerde metroyu kullanmak güvenli olmayacaktır. Özel otobüsler tavsiye edilir" dendi.

 MANCINI - MOURINHO DEMEÇ SAVAŞI

 Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Roberto Mancini`nin, "2010`da Şampiyonlar Ligi`ni kazanan Inter`i kendisinin inşa ettiği" yönündeki demecinin "komik" olduğunu söyledi.

 MAÇ BİLETLERİNDE DEPREM!

 Galatasaray ile Chelsea arasında Çarşamba günü oynanacak kritik Devler Ligi mücadelesi öncesi bilet trafiği ilginç boyutlara ulaştı. Bazı internet sitelerini kullanan taraftarlar ve karaborsacılar ellerindeki biletleri satışa sundu. Rakamlar bu maçla birlikte tavan yaptı. Bu oluşumlar kulüplerin de dikkatini çekiyor. Batı ve Doğu Alt tribününe kadar devam ederken bu bölgedeki biletler için 2000 ve 3000 TL fiyat biçildi.

3 YILDIZA GÖRÜCÜ GELİYOR

Galatasaray`ın Şampiyonlar Ligi 2. Turu ilk ayağında Chelsea ile oynayacağı mücadeleye Avrupa`nın önde gelen kulüpleri de büyük ilgi gösterdi. Birçok büyük takımın görevlendirdiği izleme komiteleri, Galatasaray`ın 3 Türk yıldızı, Semih Kaya, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz`ı izlemek için Türk Telekom Arena tribünlerindeki yerlerini alacak ve ayrıntılı raporlar hazırlayacak.

CHEDJOU & SELÇUK BANKO
Chelsea E grubunda 12 puanla lider olarak 2.tur’a çıkarken oynanan 6 maçta da 90 dakikada sahada kalan tek isim Branislav Ivanovic oldu. Ivanovic 540 dakika sahada kalırken 1 asist yaptı. Galatasaray’da ise Selçuk İnan ve Chedjou 540 dakika sahada kalmayı başardı. İki takım içinde en golcü isim 3 golle Umut Bulut oldu. Drogba ve Sneijder 2’şer gol, Melo 1 gol attı. Chelsea takımında ise Ramires, Eto’o, Torres ve Demba Ba 2’şer gol, Lampard, Hazard ve Oscar ise 1’er gol kaydetti.
DROGBA`NIN TARİHİ GECESİ
Didier Drogba, 2004-2012 arası Chelsea forması giymiş ve Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere 3 kez Premier Lig, 4 kez FA Cup, 2 kez Community Shield, 2 kez Lig kupası kazanmıştı. Drogba aynı zamanda 2 kez de Premier Lig gol kralı olmuştu. Drogba ilk kez Chelsea takımına karşı rakip olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...