Tgrt Haber
17 Mart 2024 20:35 - Güncelleme : 17 Mart 2024 20:36

İftara ekmek yetiştirmek isterken feci kazada yaşamını yitirdi

Denizli'de iftar öncesi acı kaza... 59 yaşıhndaki Alaeddin Cunkuş ekmek aldıktan sonra evine giderken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Denizli, Trafik Kazası, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi Ali Marım Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada 59 yaşındaki Alaeddin Cunkuş  iftar için ekmek aldıktan sonra yolun karşısına geçmek istediği esnada Hayrullah Y. (22) idaresindeki 34 RZE 87 plakalı Opel marka otomobilin çarpması ile metrelerce savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cunkuş’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, Cunkuş’un yakınları acılı haberi alır almaz olay yerine geldi.

İftara ekmek yetiştirmek isterken feci kazada yaşamını yitirdi - 1. Resim

Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğı kazada ölen Cunkuş'un belediyenin fen işleri biriminde çalıştığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İftara ekmek yetiştirmek isterken feci kazada yaşamını yitirdi - 2. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...