Tgrt Haber
24 Ocak 2024 20:28 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 20:29

Komşuların 'su sızıntısı' kavgasında kan aktı! Baba-oğul bıçaklandı

Çorum'un Alaca ilçesinde aynı apartmanda oturan iki aile arasında, üst kattan iş yerine sızan su sebebiyle başlayan tartışmada kan aktı.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Komşuların 'su sızıntısı' kavgasında kan aktı! Baba-oğul bıçaklandı
Çorum,kavga,

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Erol E. ve oğlu Kamil E. ile komşuları Hacı Ali B. ve oğlu Seyit B. arasında iş yerlerine sızan su nedeniyle başlayan sözlü tartışma, aniden büyüyerek sokağa taştı. Kavganın şiddetlenmesiyle Erol E. ve oğlu Kamil E., bıçaklanarak yaralandı.

Yaralanan baba ve oğul, olay yerine gelen ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamil E.'nin durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Komşuların 'su sızıntısı' kavgasında kan aktı! Baba-oğul bıçaklandı

Olayın hemen ardından kaçan Hacı Ali B. ve oğlu Seyit B., polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü ve zanlıların sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...