Tgrt Haber
11 Kasım 2023 17:32 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 17:34

Mehmet Ali Erbil’den Gülseren Ceylan itirafı: Severek ayrıldık

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’a evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil evlilik hazırlıkları yaparken, ayrılık kararı aldı. Ayrıldığı Gülseren Ceylan hakkında konuşan Erbil, “Severek ayrıldık” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Mehmet Ali Erbil’den Gülseren Ceylan itirafı: Severek ayrıldık
mehmet ali erbil

4 aydır birliktelik yaşadığı 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’a evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil cephesinden ayrılık haberi geldi. İlk olarak Gülseren Ceylan’ın sürekli kendisinden ev ve araba istediği yönündeki iddialar ortaya atılsa da, Erbil bu iddiaları yalanladı. Severek ayrıldıklarını söyleyen Erbil, ilişkisinin bitme nedenini ilk kez açıkladı.

GÜLSEREN CEYLAN, AYRILIK HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çifti ayrıldı. Ayrılık haberini ilk olarak Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Ceylan, paylaşımında, “Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size de buradan toplu cevap olsun. Bir daha da konu hakkında konuşmayacağım” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil’den Gülseren Ceylan itirafı: Severek ayrıldık

“SEVEREK AYRILDIK”

Muhabirlerin sorularını cevaplayan Gülseren Ceylan, geçirdiği kaza sonrası sağlık durumundan bahsetti. Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan’dan neden ayrıldığını da ilk kez açıklarken, "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık. Hâlâ konuşuyoruz ama barışma durumumuz yok." sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...