Tgrt Haber
19 Şubat 2024 09:48 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 09:58

NBA All-Star maçını Doğu Konferansı rekorla kazandı!

2024 NBA All-Star maçında Doğu Konferansı, Batı Konferansı'nı 211-186 mağlup etti. Doğu, All-Star'da bir takımın attığı en çok sayıya ulaşarak rekor kırdı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
NBA All-Star maçını Doğu Konferansı rekorla kazandı!
NBA,All-Star

ABD'nin Indianapolis kentindeki Gainbridge Fieldhouse Stadyumu’nda NBA All-Star 2024 etkinliklerinin son gününde All-Star maçı oynandı. Mücadeleyi Doğu Konferansı, 211-186 kazandı.

DOĞU'DAN 211 SAYILIK REKOR!

73’üncü All-Star maçında kaptan olarak seçilen LeBron James ile Giannis Antetokounmpo'nun takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Doğu Konferansı, Batı Konferansı karşısında 211 sayıyla rekor kırarak kazandı.

DAMİAN LILLARD'DAN 11 ÜÇLÜK İSABETİ

Doğu'ya Milwaukee Bucks guardı Damian Lillard 39, Boston Celtics forveti Jaylen Brown 36 sayıyla liderlik etti. Batı'da ise Timberwolves'un forveti Karl-Anthony Towns, 50 sayı attı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen 3 Sayı Yarışmasının da şampiyonu olan Lillard, karşılaşmada toplam 11 üçlük isabeti buldu.

NBA All-Star maçını Doğu Konferansı rekorla kazandı! - 2. Resim

LILLARD, KOBE BRYANT ÖDÜLÜ'NÜN SAHİBİ OLDU

2017'den sonra ilk kez geleneksel olarak Doğu-Batı formatına dönen All-Star maçında Lillard, MVP seçilerek Kobe Bryant Ödülü'nün sahibi oldu.

SEYİRCİLERDEN MVP TEPKİSİ!

NBA All Star'ın düzenlendiği Indianapolis şehrinin takımı olan Pacers'ın oyuncusu Tyrese Haliburton'ın MVP seçilmemesi tepkiye neden oldu. Seyirciler kendi oyuncuları yerine Milwaukee Bucks'ın yıldızı Damian Lillard'ın seçilmesini yuhalayarak protesto etti.

Tyrese Haliburton mücadelede 32 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile oynadı.

NBA All-Star maçını Doğu Konferansı rekorla kazandı! - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...