Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 17:31 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 17:37

Doğum gününde ünlüleri buluşturan Nazo Zeyrek kimdir?

Cilt bakım ürünleri markası Mia Klinika’nın kurucusu Nazo Zeyrek, çok sayıda ünlü ismin katıldığı doğum günü partisiyle sosyal medyada gündem oldu. Parti vesilesiyle sokak hayvanları yararına bağış toplayan Zeyrek’in kim olduğu merak ediliyor. İşte İzmirli iş kadını hakkında bilinmeyenler...

Doğum gününde ünlüleri buluşturan Nazo Zeyrek kimdir?
nazo zeyrek

Nazo Zeyrek, 14 Mayıs 1986 tarihinde Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde dünyaya geldi. Leyla-Turan Zeyrek çiftinin beş çocuğu arasındaki tek kız olan Nazo Zeyrek, babası sayesinde çok genç yaşta iş dünyasıyla tanıştı, ticareti öğrendi. Tenise meraklı olan ve uzun süre bu sporla ilgilenen Zeyrek, bir dönem tenis eğitmenliği yaptı.

BAŞARISI ÖDÜLLE TAÇLANDI

2008 yılında evlenen Nazo Zeyrek, 2013’te eşinden boşandı. 2016’da Balıkesir’den İzmir’e taşınan Zeyrek, burada tenis eğitmenliğine devam etti. 2020 yılında “Çocukluk arkadaşım” dediği oyuncu Ali Yağcı ile birlikte Mia Klinika markasını oluşturdu. Cilt bakım ürünleri sunan marka, kısa sürede sektörde büyük başarı elde etti. Pazarlama, marka büyütme gibi alanlarda çeşitli eğitimler alan iş kadını, İzmir’in yerel dergilerinden Dora tarafından ‘yılın en iyi girişimci kadını’ ödülüne layık görüldü.

Doğum gününde ünlüleri buluşturan Nazo Zeyrek kimdir?

YARDIM ÇALIŞMALARINA DEVAM

Yardım çalışmalarını çok önemseyen Nazo Zeyrek, bu yıl doğum günü vesilesiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Zeyrek, Alaçatı’da düzenlediği organizasyonda aralarında Deniz Seki, Ömür Gedik, Özge Ulusoy, Aslıhan Karalar, Ivana Sert ve Salih Güney’in de bulunduğu çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Etkinlikte sokak hayvanları yararına bağış toplandı. Elde ettiği bağışları HAÇİKO Derneği’ne aktaran Zeyrek’in organizasyonu sosyal medyada da büyük ses getirdi. Başarılı işkadını yardım çalışmalarına devam edeceğini, bundan sonraki projelerini çocuklar ve yaşlılar yararına hayata geçireceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...