Tgrt Haber
25 Ocak 2022 11:13 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:33

Şükrü Özyıldız Kimdir?

"Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak, dizinin yeni oyuncusu mu olacak?" soruları gündemde yerini aldı. Masumlar Apartmanı dizisinin 55. yeni bölüm tanıtımında Şükrü Özyıldız'ın dans ettiği sahne şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Peki, Şükrü Özyıldız kimdir, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Şükrü Özyıldız'ın boyu, burcu ve kariyer geçmişine dair merak edilenler haberimizde...

Şükrü Özyıldız Kimdir?
şükrü özyıldız,masumlar apartmanı

Masumlar Apartmanı'nda bu akşam Şükrü Özyıldız rüzgarı esecek! Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, dizinin bu akşamki yeni bölümünde ekrana gelecek dans sahnesinde izleyicilerin beğenisini toplayacak. Son olarak Akıncı dizisi ile ekrana gelen Özyıldız, arayı çok açmadan ekrana dönerken; dizinin izleyicilerinde şimdiden büyük merak uyandırdı. Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı dizisinde mi oynayacak, konuk oyuncu olarak mı yer alacak, kalıcı mı? Şükrü Özyıldız kimdir, kariyer geçmişi  ve hayatı...

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ, MASUMLAR APARTMANINDA!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterinin eski hallerine geri dönmesi için büyük çaba veren Naci, yeni bölümde Safiye'yi karla buluşturacak. Dizinin 55. yeni bölümünde, Safiye'nin tekrar eski haline dönebileceğine karşı umutlu olan Naci ve Safiye'nin kar topu oynarkenki mutluluğuna diğer karakterler de eşlik edecek. Bu eğlence anı ise Şükrü Özyıldız'ın dans sahnesi ile daha da keyifli bir hale gelecek. Masumlar Apartmanı dizisinde konuk oyuncu olacak Şükrü Özyıldız, diziye yeni bir soluk getirecek. 

Şükrü Özyıldız Kimdir?

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR? 

18 Şubat 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Şükrü Özyıldız'ın annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Özyıldız'ın kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü eğitimi alırken, tekrar sınava girerek Ege Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmış ve ardından Erasmus programı ile Portekiz’e gitmiştir.

Küçüklüğü itibari ile dövüş sporlarına ilgi duyan Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine katılmıştır fakat sonrasında kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız, hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığı ifade etmiştir.

Oyunculuk kariyeri ile ilgili yaptığı açıklamada, yurt dışında oyunculukla ilgili bir workshopa katıldığını ve bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine belirten Özyıldız, Türkiye'ye döndükten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alarak, bu alanda ilerlemeye karar vermiştir.  Birçok tiyatro oyununda, reklamlarda ve dizilerde yer alan Şükrü Özyıldız, 2011 yılında Derin Sular adlı dizide ilk kez televizyon ekranlarında görülmüştür ve kariyer yolculuğu tam anlamı ile başlamıştır. 

Televizyon ekranlarında ve beyaz perdede birçok başarılı proje ile adından sık sık söz ettiren Şükrü Özyıldız yer aldığı dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterler ile de hafızalara kazınmıştır. 

Şükrü Özyıldız Kimdir?

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • Diziler

-Derin Sular

-Fatmagül’ün Suçu Ne? 

-Uçurum 

-Benim Hala Umudum Var 

-Çalıkuşu 

-Şeref Meselesi 

-Tatlı Küçük Yalancılar 

-Kış Güneşi 

-Çoban Yıldızı 

-Nefes Nefese 

-Jet sosyete 

  • Filmler

-Neva

-Her Şey Aşktan

-Sevimli Tehlikeli

-Ekşi Elmalar

-Cebimdeki Yabancı

-Akıncı 

-Masumlar Apartmanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...