Tgrt Haber
27 Ocak 2021 14:53

Ubeydullah Dalmış kimdir?

Ubeydullah Dalmış, 2 Ocak 1990 tarihinde Cizre’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Cizre’de tamamladı.

Ubeydullah Dalmış kimdir?
Ubeydullah Dalmış

2014 senesinde Bulgaristan Plovdiv Tıp Üniversitesi’nden mezun oldu. Daha sonra Plovdiv Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında Dermatoloji Uzmanlık Eğitimi’ni tamamladı.

Ubeydullah Dalmış estetik dermatoloji alanında çeşitli eğitimleri başarıyla geçerek şuanda Türkiye ve yurtdışında en çok aranan doktorlar arasında yer alıyor.

Uzman Doktor Ubeydullah Dalmış tarafından yazılan makaleler Türkiye’de onlarca ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanmıştır. 2016 yılında Barcelona'da Dünya İş Konseyi tarafından düzenlenen törende ‘Yılın En İyi Doktoru’ ödülüne layık görülmüştür.

Kliniksel uzmanlık alanları; Deri ve Zührevi Hastalıkları ve estetik dermatolojidir. Ubeydullah Dalmış, halen Bulgaristan Plovdiv şehrinde bulunan Armada Kliniğin Direktörlüğü’nün yanı sıra Dermatog olarak mesleğini devam ettirmektedir. Ubeydullah Dalmış'ın kullandığı instagram adresi; https://www.instagram.com/ubeyddalmis/

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...