Tgrt Haber
31 May 2021 16:57

19 yaşındaki kız 'çok sakız çiğnediği' için öldü

Galler’de 10 yıl önce 19 yaşındaki Samantha Jenkins, hayatını kaybetti. Samantha'nın annesi Maria Morgan'ın kızının ölüm sebebinin "çok sakız çiğnemesi" olduğunu öne sürdü.

19 yaşındaki kız 'çok sakız çiğnediği' için öldü
Galler,cinayet,Samantha Jenkins,Maria Morgan

Galler'de Maria Morgan isimli kadın, 19 yaşındaki kızı Samantha Jenkins'in çok fazla sakız çiğnediği için hayatını kaybettiğini iddia etti.

"ŞİŞEYİ BİLE KALDIRAMADIĞINI SÖYLEDİ"

Ölümden 10 sene sonra Wales Online gazetesine açıklamalarda bulunan Morgan, “Dün gibi hatırlıyorum. Çok yorgundu, elindeki şişeyi bile kaldıramadığını söyledi. Önce bu duruma güneşte uzun süre kalmasının yol açtığını düşündüm.  ‘Ölmek böyle bir şey mi?’ dedi ve bir gürültü koptu. Yukarı çıktığımda onun kriz geçirerek yere yığılmış olduğunu gördüm. Cuma hastaneye kaldırdık, pazartesi hastaneden sadece onun gözlükleriyle çıktım” dedi.

ADLİ TIP "SAKIZ" İDDİASINI REDDETMEDİ

Yapılan incelemede kızın vücudunda herhangi bir zehir bulunmadı. Annesi, kızının her gün iki paket sakız satın aldığını ve sürekli sakız çiğnediğini ifade ederken, adli tıp da ölüme çok sakız çiğnemenin yol açtığı iddiasını reddetmedi. 

Bir adli tabip konu hakkında araştırma yapıyor. Morgan, tehlikelerine dikkat çekmek için konuyu gündeme getirdiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...