Tgrt Haber
15 Nisan 2022 13:12 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 13:30

İki yıl sonra bir ilk: Prens Harry ve Meghan Markle Kraliçe'yi ziyaret etti

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarıyla birçok tartışmanın fitilini ateşleyen Prens Harry ve Meghan Markle, iki yılın ardından ilk kez Windsor Kalesi'nde Kraliçe Elizabeth'i ziyaret etti.

İki yıl sonra bir ilk: Prens Harry ve Meghan Markle Kraliçe'yi ziyaret etti

Prens Harry ile eşi Meghan Markle, 2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarının ardından ilk kez Windsor Kalesi'nde İngiltere Kraliçesi Elizabeth'le görüştü. İkilinin sözcüsü, çiftin Hollanda'nın Lahey şehrindeki Invictus Games öncesinde İngiltere'ye yaptıkları ziyareti doğruladı.

Sussex Dükü Harry ile eşi Meghan Markle'ın Prens Charles ile de görüştükleri basına yansıdı.

ANMA TÖRENİNE KATILMAMIŞTI

Çiftin Kraliçe Elizabeth'e yaptığı ziyaret, Prens Harry'nin geçen ay başkent Londra'da dedesi Edinburgh Dükü Prens Philip için düzenlenen anma törenine katılmamasının ardından geldi. Prens Harry ve eşi Megan Markle, Londra'ya yaptıkları ziyaretin ardından 16-22 Nisan'da Hollanda'da düzenlenecek Invictus Games'e katılmak üzere Lahey'e gidecek.

İki yıl sonra bir ilk: Prens Harry ve Meghan Markle Kraliçe'yi ziyaret etti

GÜNEY CALIFORNIA'YA TAŞINMIŞLARDI

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi, Ocak 2020'de Kraliyet ailesinden ayrıldıklarından bu yana İngiltere'de birlikte bulunmamıştı.

Harry ve Meghan, Ocak 2020'de Kraliyet görevlerinden çekilerek, daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından kaçmak için Güney California'ya taşınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...