Tgrt Haber
01 Ağustos 2021 16:54

Meksika'da lüks otelde timsah dehşeti: Genç kızı okyanusa çekti

Birçok ülkede otelleri bulunan ünlü otelin Meksika'daki otelinde timsah dehşeti yaşandı. Timsah, genç kızı okyanusa doğru çekti.

Meksika'da lüks otelde timsah dehşeti: Genç kızı okyanusa çekti
timsah,meksika

Natalie adlı bir genç kız, oldukça popüler bir otel uygulamasından dünyanın birçok yerinde bulunan otel için rezervasyon yaptırdı fakat tatili korkunç anlarla son buldu. Natalie, otel için rezervasyon yaptırdığı uygulamada yaşadıklarını anlattı, okuyanlar dehşete kapıldı. ''Oteli başkalarına tavsiye etmememin tek bir neden var'' diyen Natalie, otelin plajında bir arkadaşlarıyla oturdukları sırada yan taraflarındaki bir kızın timsah saldırısına uğradığını anlattı. 

OKYANUSA DOĞRU SÜRÜKLEDİ

27 Temmuz günü 18 yaşındaki Kiana Hummel, arkadaşlarıyla beraber gittiği otelin özel plajında gece yarısı denize girmek üzereyken bir timsahın saldırısına uğramıştı. Hummel'ı dizinden ısıran timsah, genç kızı okyanusa doğru sürüklemeye başlamıştı. Bunun üzerine timsaha vuran kız, hayvanın bir süre geri çekilmesini sağlasa da, timsah kısa sürede tekrar saldırıya geçerek bu sefer kızın öteki bacağını ısırmıştı.

''GENÇ KIZI TİMSAHIN AĞZINDAN KURTARDIK''

Natalie, olayı gördüğünü ve "Eğer arkadaşlarımla birlikte plajın yanındaki avluda oturmasaydık, zavallı kız ölmüş olacaktı" dedi. Arkadaşlarıyla genç kızı timsahın ağzından kurtardığını söyleyen Natalie, otel çalışanlarının ise müdahalede çok geç kaldıklarını ve ağır davrandıklarını söyledi. 

Independent'ın haberine göre, otele çağrıda bulunan Natalie "Bu timsah bir canavar ve istediğini alana kadar sahillerinize yeniden gelecek. Misafirlerinizden birini öldürmeden önce bir şeyler yapın" dedi. Otelin sözcüsüyse, "Bizimle birlikte geçirdiğiniz sürede yaşadığınız tatsız deneyimden ötürü üzgünüz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...