Tgrt Haber
10 Haziran 2021 10:47

Putin'den NATO uyarısı: Rusya için bir tehdit

Rusya Devlet Başkanı Putin’den NATO uyarısı geldi. Putin, NATO faaliyetlerinin ve Ukrayna’nın NATO’ya üye olma ihtimalinin Rusya için tehlikesine dikkat çekti.

Putin'den NATO uyarısı: Rusya için bir tehdit
NATO,rusya,putin,ukrayna

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO'nun Rusya için tehdit olabileceği uyarısında bulundu.

Putin, Rus basınına verdiği röportajda NATO'nun askeri faaliyetlerini ve Ukrayna'nın NATO'ya üye olma ihtimalini değerlendirdi.

NATO RUSYA'NIN GÜVENLİĞİNE TEHDİT

NATO'nun Rusya sınırları yakınında askeri altyapısını güçlendirdiğine dikkati çeken Putin, "NATO’nun sınırlarımıza yakınlaşması, Rusya ve vatandaşlarının güvenliğini etkileyecek kadar önemli bir husus” dedi.

FÜZELER 10 DAKİKADA MOSKOVA'YA DÜŞER

Ukrayna'nın NATO'ya katılma ihtimaline de değinen Putin, böyle bir durumda NATO füzelerinin 10 dakika gibi bir sürede Rusya sınırlarına ulaşabileceğini söyledi. Putin ''Ukrayna'nın NATO üyesi olduğunu farz edelim. Amerikan füzelerinin Harkiv veya Dnipro kentlerinden Moskova’ya uçuş süresi 7-10 dakikaya düşecek" diyerek tehlikeye dikkat çekti. Putin ayrıca, Ukrayna vatandaşlarının NATO üyeliğini istemediğinin altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...