Tgrt Haber
11 Aralık 2021 18:30

Rusya’da itfaiyeci facianın eşiğinden döndü! Yangına müdahale ederken oksijen tüpü patladı

Rusya'ya bağlı Yakutistan'ın başkenti Yakutsk'ta bir itfaiyeci, garajda çıkan yangına müdahale ettiği sırada patlama meydana geldi. Patlamanın oksijen tüpünden kaynakladığı açıklanırken yaşanan kazada itfaiyeci yara almadan kurtuldu

Rusya’da itfaiyeci facianın eşiğinden döndü! Yangına müdahale ederken oksijen tüpü patladı
rusya,,patlama,,itfaiye,

Rusya'ya bağlı Sibirya'nın doğusundaki Yakutistan'ın başkenti Yakutsk'ta yangın ihbarı üzerine bölgeye giden itfaiye ekiplerinden 1 kişi alevlere müdahale etmeye başladı. Yangın devam ederken garajda büyük bir patlama meydana geldi. Garajın önündeki itfaiyeci ise patlamanın etkisiyle savrulurken yetkililer tarafından yapılan açıklamada garajda oksijen tüpü olduğu için patlamanın gerçekleştiği belirtildi. Patlamanın şiddetiyle savrulan itfaiyeci hastaneye götürülürken, koruyucu kıyafetleri nedeniyle yara almadığı öğrenildi. Yangın diğer itfaiyecilerin müdahalesi ile söndürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...