Tgrt Haber
05 Eylül 2021 16:00

Sattığı kazı kazandan büyük ikramiye çıktı bileti kaptı kaçtı

İtalya'da bir dükkan sahibi, sattığı kazı kazandan büyük ikramiye çıktığını fark edince bileti kaptığı gibi kaçtı.

Sattığı kazı kazandan büyük ikramiye çıktı bileti kaptı kaçtı
kazı kazan,,ikramiye,,italya,

İtalya Napoli'de bulunan bir dükkanın sahibi, geçtiğimiz gün gelen 60 yaşındaki müşteriye iki tane kazı kazan bileti sattı. Kimliği açıklanmayan kadın müşteri, ilk kartı kazıdı ve ödül çıkmadı. İkinci kartı kazıdığında ise büyük ikramiye kazandığını fark etti. Büyük bir şaşkınlığa uğrayan kadın, dükkanda çalışan bir kişiye bileti verip kontrol etmesini istedi. 

Çalışan ise bileti kontrol etmesinin ardından dükkan sahibine verdi. Dükkan sahibi, bileti aldıktan sonra motosiklet kaskını ve ceketini alıp dükkandan hızla uzaklaştı. 500 bin Euro yani yaklaşık 5 milyon TL'lik biletle beraber kayıplara karışan dükkan sahibinin yakalanması için hemen polise haber verildi. 

Sattığı kazı kazandan büyük ikramiye çıktı bileti kaptı kaçtı

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken detaylar kamuoyuyla paylaşılmadı. AP'nin haberine göre, vergi dairesindeki yetkililer ise hırsızın kazı kazandan çıkan ikramiyeyi almasını engellemek için satılan tüm biletlerle ilgili işlemleri askıya aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...