Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 11:15

Sayıları inceledi piyangodan milyonlar kazandı

Amerika'nın Michigan eyaletinde yaşayan bir kişi, piyango çıkan biletteki sayıları inceledi ve şansı yaver gidince milyonlar kazandı.

Sayıları inceledi piyangodan milyonlar kazandı
amerika,,piyango,

Michigan'da yaşayan bir Amerika vatandaşı, piyangoda daha önce çıkan sayıları inceledi. En çok çıkan rakamlarla şansını denedi ve 376 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon 250 bin TL kazandı. Bir tür piyango oyunu olan Fantasy 5'i sürekli oynadığını söyleyen, isminin açıklanmasını istemeyen yeni milyoner, eskiden hep kolay tahminleri oynadığını ama sonra sayıları inceleyip, en çok çıkanları oynamaya başladığını ve işe yaradığını söyledi.

Yeni milyoner, büyük ikramiyeden kazandığı parayla seyahat etmeyi ve yatırım yapmayı planladığını anlattı. Newsweek'in haberine göre,  söz konusu kişinin 31 Temmuz çekilişinde büyük ödülü kazanmak üzere seçtiği numaralar şunlardı: 05 - 07- 18 - 36 - 38. 

Sayıları inceledi piyangodan milyonlar kazandı

Öte yandan Michigan Lottery'nin eğitim sistemi ve bölgedeki yerel işletmelerle doğrudan bağlantılı olduğu biliniyor. Her bir piyango bileti satışından eğitime ve Michigan'da yaşayanlara pay veriliyor.

Her bir öğrenci içim 780 dolar yani yaklaşık 6 bin 750 bin TL toplanıyor. 

Michigan'daki okullar için piyangodan 1972'den bu yana 24,6 milyar dolar (yaklaşık 212 milyar dolar) gelir elde edildiği aktarıldı. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...