Tgrt Haber
08 Kasım 2021 16:25

Ünlü rapçi Travis Scott'a şok! 10 milyon liralık tazminat talebiyle dava açıldı

İzdiham nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 300 kişinin yaralandığı konserin ardından bir kişinin şikayeti üzerine Travis Scott ve Drake'e “kalabalığı kışkırttın” davası açıldı.

Ünlü rapçi Travis Scott'a şok! 10 milyon liralık tazminat talebiyle dava açıldı
Travis Scott,konserde izdiham

ABD’de dünyaca üçlü rapçi Travis Scott ve sürpriz konuk Drake’nin konserinde yaşanan izdihamda en az 8 kişi hayatını kaybetmiş ve 300 kişi yaralanmıştı. Olayların ardından konserde yaralanan bir kişinin şikayeti üzerine rapçi Travis Scott ve sürpriz konuk Drake hakkında dava açıldı. Astroworld turnesi kapsamında gerçekleşen konsere giderek yaralanan 23 yaşındaki Kristian Paredes, Travis Scott ve Drake’e 1 milyon dolar tazminat talep ederek dava açtı.

Ünlü rapçi Travis Scott'a şok! 10 milyon liralık tazminat talebiyle dava açıldı

YARDIM ÇIĞLIKLARINA RAĞMEN ŞARKIYA DEVAM ETTİ

İzdiham sonucu ölümlerin olduğu konserden sonra açıklama yapan Travis Scott, hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım edeceğini söylemişti. Scott’ın izdiham sırasında yardım çığlıklarına rağmen şarkı söylemeye devam ettiğine yönelik suçlamalar yöneltiliyor. Öte yandan Scott’ın güvenlik görevlilerini izdihamı kontrol altına almak için yönlendirdiği de belirtiliyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...