Tgrt Haber
29 Ekim 2023 22:07 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 11:17

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yarın tüm yurtta okullar tatil edildi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk, orta ve lise eğitiminde okulların tatil edildiğini duyurdu.

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yarın tüm yurtta okullar tatil edildi
okul,tatil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencileri sevindirecek haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu.

KARARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1718704264996876374

BAKAN TEKİN'DEN AÇIKLAMA!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Paylaşımda, "30 Ekim Pazartesi günü güzel ülkemizin Türkiye Yüzyılı’ndaki teminatı olan siz çocuklarımız için okullarımızı bütün kademelerde bir gün tatil ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sizlere sunduğu bu 100. Yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım. Bugün sizlerden tek isteğim, bu güzel Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusunu daha da fazla ve içtenlikle yaşamanız. Yarın ise, Türkiye Yüzyılı'nın ilk sabahında aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek, sizlere armağan ve emanet edilen bu şanlı Cumhuriyetin değerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

TÜM YURTTA 100. YIL COŞKUSU

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü, tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı. 7'den 70'e milyonlarca kişi alanlara akın etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erol29 Ekim 2023 22:11

Niye okullar tatil

Sonraki Haber Yükleniyor...