Tgrt Haber
22 Mart 2020 09:07

Altın fiyatlarında son durum!

Güncel piyasalardaki altın fiyatları son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın,yarım altın, cumhuriyet altınları fiyatları ne?

Altın fiyatlarında son durum!
altın fiyatlarında son durum,,altın fiyatları,,çeyrek altın fiyatları,,yarım altın fiyat,,altın,

Piyasaları takip edenlerin altın fiyatlarındaki son dakika haberleri merceği altında olmaya devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü vakalarıyla birlikte piyasalarda sert yükselişler ve düşüşler meydana geliyor. 

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın vatandaşların gözdesi olmayı sürdürüyor. Özellikle yatırım yapmak isteyenler yarım altın fiyatlarını merak ediyor. Yarım altın alış 1.008,93 TL iken, 1.035,62TL'den satışı yapılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Ülkemizde en çok alınan altın sıralamasında yer alan tam altın bugünkü alış fiyatı 2.024,18 TL olurken satış 2.064,90 TL'den işlem görüyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın son dönemde en çok tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra vatandaşın gözdesi gram altın oldu. Gram altın bugün 315,77 TL 'den alınırken 315,83 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bugün çeyrek altın 506,04 TL'den alınırken 517,81 TL'den satılıyor. Çeyrek altın ülkemizde vatandaşların en çok tercih ettiği bir numaralı birikim ve yatırım aracıdır.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...