Tgrt Haber
18 Kasım 2021 11:11 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 17:23

TOGG Twitter hesabından duyurdu: Üretim için geri sayım başladı!

TOGG'un üretileceği Gemlik Tesisi'nde sona yaklaşıldı. Yapılan açıklamada, "TOGG Gemlik'te hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Boya, gövde, montaj tesislerimiz ve altyapı çalışmalarımız, planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Tesisimizin seri üretime geçiş hazırlığında geri sayım başladı" denildi.

TOGG Twitter hesabından duyurdu: Üretim için geri sayım başladı!
TOGG,Gemlik Tesisi,yerli otomobil

Fikri ve Sinai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye’ye ait doğuştan elektrikli TOGG'un yeni ligte yolculuk buluşması üzerinden bir yıl geçti. 

Bu kapsamda aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle "bir fabrikadan daha fazlası" olarak tanımlanan TOGG Gemlik Tesisi’nde inşaat çalışmalarda sona yaklaşıldı.  Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik'te kurulan fabrikasının kaba inşaatının çok kısa bir süre sonra tamamlanması bekleniyor. 2022 sonunda üretime hazır olması planlanan fabrikanın 18 Temmuz 2020’de başlayan inşaat çalışmaları plan dahilinde ilerliyor.

 

TOGG'un Twitter hesabından yapılan açıklamada ise Gemlik Tesisi'nde sona yaklaşıldığı müjdesi verilirken şu ifadeler kullanıldı: 

"TOGG Gemlik'te hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Boya, gövde, montaj tesislerimiz ve altyapı çalışmalarımız, planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Tesisimizin seri üretime geçiş hazırlığında geri sayım başladı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...